Beltéri dekoráció

A belsőépítészet rohamos fejlődésével új értelmezést nyernek a szobanövények és kaspók is, melyek stílusosan párosítva a legridegebb tereket is képesek élettel megtölteni. A kaspók nyújtotta széles választékról a gyártók folyamatos trendhez való igazodásukkal gondoskodnak.

Egy szépérzékkel megáldott szakember pedig lenyűgöző kompozíciókat alkothat, hozzájárulva a belső tér nyújtotta harmónia kialakításában.

Dekorációs munkáink során a megrendelő igényeihez mérten, célunk a megfelelő növény és kaspó kiválasztása, beültetése, igény szerinti utóápolás- fenntartás.

Tevékenységi körünkbe tartoznak:

  • Irodák- irodaházak
  • Szállodák
  • Rendezvények
  • Termek, pavilonok
  • Teljes esküvői kivitelezés

 Beltéri dísznövények fenntartása

Szolgáltatásunk lehetőséget nyújt a dísznövények rendszeres, szakszerű ápolására. A növények kiszállítását követően kertészeink heti egy vagy igény szerint több alkalommal látják el a növénygondozási feladatokat.

  • Öntözés
  • Tápanyag utánpótlás
  • Száraz, elhalt növényi részek eltávolítása
  • Betegség és kártevők elleni védekezés, rendszeres kezelés
  • Növények tisztán tartása

 A dísznövények kiválasztásánál alapvető kritérium a helyiségben uralkodó fényviszony, a hőmérséklet és páratartalom. Ha ezekhez nem alkalmazkodunk a növények a leggondosabb ápolás mellett is megbetegszenek, vagy mire észbe kapunk már tönkre is mentek.

A kaspók széles választékánál a környező anyagokat, színeket, textúrákat, hangulatot és stílust mind-mind figyelembe vesszük, a tökéletes összhang létrejöttéhez. A forgalmazóknál ma már számos anyaggal találkozhatunk: az alumínium, koracél, kerámia, plasztik mellett, egyéb természetes anyagokból is készülnek dekoratív virágtartók.

A Hanna&Barbara előszeretettel alkalmazza az oly közkedvelt önöntöző kaspókat, ezen belül is a Lechuza palettáit. 

Lényege, hogy a kaspón belül van egy növényültető doboz. Ez a kisebb kaspóknál perforált, így a kaspó alján lévő vízhez a gyökerek könnyen hozzájutnak az ültetődobozba tett kavicsrétegen át. A nagyobb kaspóknál az ültetődoboz alsó részében van a víztároló rész. A beültetést követően egy-másfél hónap felülről történő öntözés alatt a gyökerek belenőnek az alsó, vízfelszívó zónába, így a növényt már nem kell felülről öntöznünk, elég feltölteni az alsó víztározót, amelynek vízszintjét jelzőpálca mutatja. Így mindig tudjuk, hogy mikor kell újra feltölteni tartályt.

 

Személyre szabott árajánlatot a lenti űrlap kitöltésével kérhet. A pontos részletekért mihamarább felvesszük Önnel a kapcsolatot, hisz nem kell értenie a virágokhoz, elég ha ránk bízza!