Ahogy közeleg a szerelmesek ünnepe, mindenki próbálja megtalálni az ideális ajándékot, ami kifejezi érzéseit és örömet okoz a másiknak. A virágok mindig is az egyik legtökéletesebb módját jelentették a szeretet kifejezésének, és ebben az évben a Hanna & Barbara virágüzlet különleges ajánlatokkal készül, hogy az ünnep igazán emlékezetessé váljon.

Az idei évben csodaszép virágboxokkal, szív alakú csokrokkal, csokoládés különlegességellel készülünk, melyeket Facebook és az újonnan indított TikTok oldalunkra is közzéteszünk. Ezek a virágboxok nemcsak gyönyörűek és tartósak, de a minőségi virágokból és egyedi designból adódóan valóban különleges ajándékot jelentenek. Ezenkívül a virágboxokat személyre szabhatod, hogy még személyesebbé tedd az ajándékodat.

Annak érdekében, hogy minden megrendelésünkre megfelelő figyelmet fordíthassunk, kérünk mindenkit, hogy a megrendelését adja le mielőbb, vagy legkésőbb Február 12-ig.

Így biztosítjuk, hogy minden virágkompozíció és virágbox tökéletes állapotban és időben készüljön el az ünnepre. Ezáltal elkerülheted a last-minute rohangálást és sorbanállást, valamint biztos lehetsz benne, hogy a szeretted az ajándékodtól gyönyörködik majd napokig.

A Hanna & Barbara virágüzlet nem csupán virágokkal, hanem szeretettel és odafigyeléssel készül minden egyes megrendelésre. Mindannyian hisszük, hogy a szeretet minden formája ünnepeltetést érdemel, és mi büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk ebben az ünnepi időszakban. Ne habozz, tedd felejthetetlenné a Valentin napot, és rendelj egyedi virágkompozíciónkat vagy virágboxunkat a Hanna & Barbara virágüzletből!

Az idő sürget, ne hagyd ki a lehetőséget! Hívj minket most: +36 20 925 4623

Kattints a képre a nagyobb méret és lapozás eléréséhez!